behandelpalet

het

Bij House of Joy & Health nodigen wij je uit voor een unieke huidverbeterende Xperience waar ‘’joy’’ en ‘’health’’ centraal staan. Het team van huidcoaches bestaat uit gepassioneerde specialisten die ieder een unieke behandeling uitvoeren, persoonlijk afgestemd op de wensen van jou en je huid. Ontdek de verschillende zintuigen die worden aangewakkerd door het ‘’van A tot Z’’ concept.

HOUSE OF
JOY & HEALTH
met hannah

JULIETTE
ARMAND
TREATMENT –
SKIN VESTMENT

VALMONT TREATMENTS

ACNE
THERAPY
– YOU’RE
WORTH IT! 

LICHAAMS
RITUELEN

PARIS
MAKE-UP

ALLROUND
LASH & BROW
BAR

ALLROUND
WAX BAR

LOUNGE BAR 

boek je afspraak hier

OPATRA DOME ANALYSE

OPATRA DROME ANALYSE

€ 50,-

METEN = WETEN

Ontdek je huidvraag met Opatra Dome!
Opatra Dome is 's werelds meest geavanceerde huiddetectieapparaat die foto's op hoog detailniveau van het gezicht maakt en een analyse maakt van fijne lijntjes en rimpels, vlekken, poriën, textuur, porfyrines en UV-vlekken, vocht en pigmentatie.
Dit is jouw dé stap naar next level huidverbetering!


boek je behandeling hier

€ 69,95

LOVE AT FIRST SIGHT met 

De eerste behandeling bij House of Joy & Health kun je starten met een intake. Hierbij bespreken we alles wat voor de huidcoach van belang is. Wij doen een huidanalyse met high tech apparatuur t.w.v. € 50,-: Opatra Dome is geboren in Londen en nog maar heel recent op de markt gebracht, maar wij introduceren hem in Zwolle. Alles voor next level huidverbetering! Samen bespreken we je wensen en doelen die je wilt behalen met huidverbetering. Aansluitend laten we je kennis maken met een quick hannah Xperience als ‘start’ behandeling, waarin al je zintuigen worden geprikkeld.
Believe us.. It will be love at first sight!JULIETTE ARMAND TREATMENT

€ 85,-

SHINE BRIGHT

Behoud de jeugdigheid van de huid en/of herstel door middel van het reguleren van de biologische huidveroudering. Bestrijd de beginnende huidveroudering met huidverdikking, lijntjes én rimpels.
Let op: niet mogelijk tijdens zwangerschap. De eerste dagen is de huid extra kwetsbaar voor UV-straling.
Niet mogelijk tijdens de zomerperiode€ 205,-

WILD HONEY BOOST

Stimuleer het natuurlijke regeneratieproces van de huid en help de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te krijgen. Bestrijd huidverkleuringen, pigmentatie, littekens, specifieke littekens na acne en rimpels.
Let op: wild honey boost bestaat uit twee behandelingen, waarvan de vervolg afspraak vier weken later ingepland wordt (vervolg afspraak is inclusief). Deze unieke boost is vanwege de zonkracht jaarlijks in te plannen van oktober t/m februari. Alleen in te plannen op advies van de huidcoach!
Let op: niet mogelijk tijdens zwangerschap. De eerste dagen is de huid extra kwetsbaar voor UV-straling
Niet mogelijk tijdens de zomerperiodeJuliëtte Armand, afkomstig uit Athene, Griekenland vormt de perfecte aanvulling voor ons huis. Heb je specifieke huidproblemen zoals huidveroudering, rosacea, eczeem, acne of hyperpigmentatie, dan passen wij deze experiences toe. Wij willen je huid weer terug in balans brengen en jou weer in je kracht zetten!


boek je behandeling hier

BLOSSOM BOOST

€ 95,-

Zet je huid in bloei! Stimuleer het natuurlijke regeneratieproces en bestrijd huidverkleuringen, pigmentatie, (acne)littekens, rimpels en talgafscheiding. Gecombineerd met Trans6peel en Phytopeeling mask.
Let op: niet mogelijk tijdens zwangerschap. De eerste dagen is de huid extra kwetsbaar voor UV-straling
Niet mogelijk tijdens de zomerperiode(twee behandelingen)VALMONT TREATMENTS

€ 90,-         

VALMONT ULTRA BOOST
  

Combineer de luxe producten van Valmont op basis van celtherapie met de ultrasound xperience voor dé boost voor jouw huid. Ultrasound werkt met geluidsgolven die ervoor zorgen dat de celwand beter doorlaatbaar wordt. Hierdoor is het sporten met de huid nóg intensiever. Let's go!
Let op: niet mogelijk tijdens zwangerschap


Ga je liever voor een luxere experience? Het uit Zwitserland afkomstige Valmont heeft het voorrecht om celtherapie uit te voeren op het hoogste niveau, waardoor Valmont zich onderscheidt als exclusief product in de markt. Kies voor optimale hydratatie, het zuiveren en verstevigen van de huid. Dát is next level huidverbetering met Valmont, gecombineerd met elegante geuren en een verjongend resultaat. 


boek je behandeling hier

€ 105,-         

PERFECTLY GOLDEN BOOST

Combineer de luxe producten van Valmont op basis van celtherapie met de bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Laat je huid een uur intensief sporten en ervaar diepgaande huidverbetering.        
Let op: niet mogelijk tijdens zwangerschap

   

- bindweefselmassage

ACNE THERAPY – YOU’RE WORTH IT! 

€ 74,95  

BRIGHT UP YOUR SKIN 

Reken af met puistjes en acne! Geschikt voor de onzuivere huid, waarbij jouw huid diep wordt gereinigd en hersteld.
Tip: optimaliseer de treatment met Trans6peel boost en/of ultrasound! Geef je voorkeur aan bij het inplannen van jouw treatment en laat je adviseren door één van onze huidcoaches.
Informeer bij jouw zorgvezekering of de behandeling te vergoeden is!


€ 85,-

CLEAR & PEEL

Rem de bacteriegroei die ontstekingen veroorzaakt! De BHA peeling van Juliette Armand verwijdert de diepste dode huidcellen, reguleert de talgafscheiding, vermindert grove poriën en huidverkleuringen. Profiteer gelijk van een frissere, stralende huid.
Tip: optimaliseer de treatment met ultrasound! Geef je voorkeur aan bij het inplannen van jouw treatment en laat je adviseren door één van onze huidcoaches.
Let op: niet mogelijk tijdens zwangerschap
Niet mogelijk tijdens de zomerperiode

Laat ons voor je zorgen en laat acne de kamer verlaten! Laat je niet onzeker maken door je huid, wij lossen het graag samen met je op. Wij bieden gespecialiseerde acne behandelingen aan. Wij zijn aangesloten bij de Anbos en gespecialiseerd in acne, waardoor een acnebehandeling bij ons vergoed kan worden door de zorgverzekering. Dit is afhankelijk van de voorwaarden van jouw (aanvullende) zorgverzekering.

Let op: aangezien wij verantwoord te werk gaan, laten wij bij de eerste behandeling van een minderjarige graag een ouder/verzorger mee komen om samen het passende thuisadvies te bespreken.

boek je behandeling hier

LICHAAMS RITUELEN

€ 50,-

PIVOINE MASSAGE

Geef jezelf een moment van rust. Self-care! Een ontspannende massage van de rug en achterkant benen. Met gebruik van etherische oliën.
Let op: niet mogelijk tijdens zwangerschap


€ 95,-

BLOOMING BODY MASSAGE 

High quality time! Laat je onderdompelen in de ontspannende wereld van Joy & Health! Met gebruik van verwarmde etherische oliën.
Let op: niet mogelijk tijdens zwangerschap


Stap in de wereld van House of Joy & Health en laat je onderdompelen in onze ontspanning experiences. Heerlijke massages en lichaamsrituelen voor iedereen, want ieder verdient het om even te ontsnappen en weg te dromen, om even helemaal op te laden. Tijdens deze massages wordt er gewerkt met warme aromatische oliën, door ons afgestemd op uw gemoedsrust en vibe.


boek je behandeling hier

Breid je lichaamsritueel uit:

plus € 15,-

HOTSTONE

Massage met warme vulkanische stenen

plus € 15,-

SPA RITUAL 

Schuimmassage, scrubben rug en verzorgende bodycrème

boek je behandeling  hier

PARIS MAKE-UP

€ 50,-

PARIS VISAGIE

Laat je onderdompelen in de luxueuze wereld van 1944 Paris! Nieuwsgierig naar een (nieuwe) ‘look’ of jezelf klaar maken voor een unieke gelegenheid? Plan jouw Paris visagie in!

Beauty is a right! Dit is de mening van het Franse make-up merk 1944 Paris. 1944 is het jaar dat in Frankrijk alle vrouwen stemrecht hebben verkregen. Niets verdoezelen, maar de schoonheid versterken. Power om de vrouw zich met make-up te kunnen laten uiten zoals zij dat zelf wil. 

boek je behandeling hier

ALLROUND LASH & BROW BAR

€ 17,-
€ 17,-
€ 80,-
€ 60,-

Brows

 • CLASSIC: WAXEN/EPILEREN WENKBRAUWEN* 
 • CLASSIC: VERVEN WENKBRAUWEN
 • BROW LAMINATION cleansing, mapping, verven/waxen/epileren/knippen, brow lift, serum
 • HENNA BROWS mapping, waxen/epileren/knippen, henna tinting

boek je behandeling hier

Ready voor een verblindende en sprankelende oogopslag? Wij laten je wenkbrauwen en wimpers graag nóg meer spreken. Wij combineren jouw wensen met onze passie en laten je graag de beste versie van jezelf zijn!

€ 17,-
€ 17,-
€ 75,-

€ 59,-


€ 17,-
€ 65,-

Lashes

 • CLASSIC: VERVEN WIMPERS
 • LASH LIFT (cleansing, lash lift incl. verven en serum) 
Let op: kom zonder oogmake-up naar de afspraak!

Combineer twee of meer specialisaties voor een volledige touch up! Geef dit bij het inplannen van de afspraak aan. Let op: brow lamination en henna brows kunnen niet gecombineerd worden!

* Voor een meerprijs is het mogelijk om ook boven de wenkbrauwen de haren te waxen.

ALLROUND WAXBAR

€ 15,00
€ 32,50
€ 38,50
€ 27,50
€ 72,50
€ 37,50

 • WAXEN BOVENLIP OF KIN
 • WAXEN GEZICHT bovenlip, kin en kaaklijn
 • WAXEN GEZICHT VOLLEDIG bovenlip, kin, kaaklijn, hals en wangen
 • WAXEN OKSELS 
 • WAXEN GEHELE BENEN onderbenen, bovenbenen en bikinilijn
 • WAXEN BUIK OF RUG

boek je behandeling hier

Kent u het ook, last van overmatige haargroei in uw gezicht of op uw lichaam? Kies voor een waxbehandeling bij the House of Joy & Health om de onsierlijke haren tijdelijk te verwijderen.

€ 15,-
€ 35,-
€ 39,-

€ 29,-
€ 79,-

€ 39,-

LOUNGE bar

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Geniet daarom van onze luxe koffie/thee die wij kosteloos voor u serveren. Kies voor onze fairtrade thee, koffie, cappuchino en latte macchiato. Enjoy!


boek je behandeling hier

Coffee is a hug in a mug!

Peeze: “wij geloven dat je alleen écht goede koffie kunt maken als het hele proces van koffie maken goed is. Als je door de hele keten duurzaam en eerlijk produceert, met veel aandacht en liefde. Daar smaakt de koffie uiteindelijk ook veel beter van.”