behandelpalet

het

Bij House of Joy Health nodigen wij je uit voor een unieke huidverbeterende Xperience waar ‘’joy’’ en ‘’health’’ centraal staan. Het team van huidcoaches bestaat uit gepassioneerde specialisten die ieder een unieke behandeling uitvoeren, persoonlijk afgestemd op de wensen van jou en je huid. Ontdek de verschillende zintuigen die worden aangewakkerd door het ‘’van A tot Z’’ concept.

HOUSE OF
JOY & HEALTH
met hannah

JULIETTE
ARMAND
TREATMENT –
SKIN VESTMENT

VALMONT TREATMENTS

ACNE
THERAPY
– YOU’RE
WORTH IT! 

LICHAAMS
RITUELEN

PARIS
MAKEUP

ALLROUND
LASH & BROW
BAR

ALLROUND
WAX BAR

COFFEE BAR 

boek je afspraak hier

JULIETTE ARMAND TREATMENT

€ 85,-

SHINE BRIGHT

Behoud de jeugdigheid van de huid en/of herstel door middel van het reguleren van de biologische huidveroudering.Bestrijd de beginnende huidveroudeirng met huidverdikking, lijntjes én rimpels.
Tip: optimaliseer de treatment met Trans6peel boost, Phytopeeling Mask en/of ultrasound! Geef je voorkeur aan bij het inplannen van jouw treatment en laat je adviseren door één van onze huidcoaches.

€ 205,-

WILD HONEY BOOST

Stimuleer het natuurlijke regeneratieproces van de huid en help de huid haar jeugdige en stralende uiterlijk terug te krijgen. Bestrijd huidverkleuringen, pigmentatie, littekens, specifieke littekens na acne en rimpels.
Let op: wild honey boost bestaat uit twee behandelingen, waarvan de vervolg afspraak vier weken later ingepland wordt (vervolg afspraak is inclusief). Deze unieke boost is vanwege de zonkracht jaarlijks in te plannen van oktober t/m februari. Alleen in te plannen op advies van de huidcoach!

Juliëtte Armand, afkomstig uit Athene, Griekenland vormt de perfecte aanvulling voor ons huis. Heb je specifieke huidproblemen zoals huidveroudering, rosacea, eczeem, acne of hyperpigmentatie, dan passen wij deze experiences toe. Wij willen je huid weer terug in balans brengen en jou weer in je kracht zetten!

boek je behandeling hier

VALMONT TREATMENTS

€ 185,-         

VITALITY TREATMENT

De innovatieve behandeling op basis van celtherapie gecombineerd met de liftende- en verstevigende massages van Valmont, waardoor rimpels worden glad gestreken en een direct resultaat wordt verkregen. Het collageenvliesmasker, het icoon van Valmont-expertise, maakt gebruik van de nieuwste medische gegevens om de huid te doordrenken met herstellend, dermo-tensor-collageen!

Gaat u liever voor een luxere experience? Het uit Zwitserland afkomstige Valmont heeft het voorrecht om celtherapie uit te voeren op het hoogste niveau, waardoor Valmont zich onderscheidt als exclusief product in de markt. Kies voor optimale hydratatie, het zuiveren en verstevigen van de huid. Dát is next level huidverbetering met Valmont, gecombineerd met elegante geuren en een verjongend resultaat. 

boek je behandeling hier

€ 105,-         

PERFECTLY GOLDEN BOOST

Combineer de luxe producten van Valmont op basis van celtherapie met de bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering! Laat je huid een uur intensief sporten en ervaar diepgaande huidverbetering.           

- bindweefselmassage

ACNE THERAPY – YOU’RE WORTH IT! 

€ 74,95  

BRIGHT UP YOUR SKIN 

Reken af met puistjes en acne! Geschikt voor de onzuivere huid, waarbij jouw huid diep wordt gereinigd en hersteld.
Tip: optimaliseer de treatment met Trans6peel boost, Phytopeeling Mask en/of ultrasound! Geef je voorkeur aan bij het inplannen van jouw treatment en laat je adviseren door één van onze huidcoaches.
Informeer bij jouw zorgvezekering of de behandeling te vergoeden is!

€ 85,-

CLEAR & PEEL

Rem de bacteriegroei die ontstekingen veroorzaakt! De BHA peeling van Juliette Armand verwijdert de diepste dode huidcellen, reguleert de talgafscheiding, vermindert grove poriën en huidverkleuringen. Profiteer gelijk van een frissere, stralende huid.
Tip: optimaliseer de treatment met ultrasound! Geef je voorkeur aan bij het inplannen van jouw treatment en laat je adviseren door één van onze huidcoaches.

Laat ons voor je zorgen en laat acne de kamer verlaten! Laat je niet onzeker maken door je huid, wij lossen het graag samen met je op. Wij bieden gespecialiseerde acne behandelingen aan. Wij zijn aangesloten bij de Anbos en gespecialiseerd in acne, waardoor een acnebehandeling bij ons vergoed kan worden door de zorgverzekering.

Let op: aangezien wij verantwoord te werk gaan, laten wij bij de eerste behandeling van een minderjarige graag een ouder/verzorger mee komen om samen het passende thuisadvies te bespreken.

boek je behandeling hier

LICHAAMS RITUELEN

€ 50,-

PIVOINE RUGMASSAGE

Geef jezelf een moment van rust. Self-care! Met gebruik van verwarmde etherische oliën.

€ 95,-

BLOOMING BODY MASSAGE 

High quality time! Laat je onderdompelen in de ontspannende wereld van Joy & Health! Met gebruik van verwarmde etherische oliën.

Stap in de wereld van House of Joy & Health en laat je onderdompelen in onze ontspanning experiences. Heerlijke massages en lichaamsrituelen voor iedereen, want ieder verdient het om even te ontsnappen en weg te dromen, om even helemaal op te laden. Tijdens deze massages wordt er gewerkt met warme aromatische oliën, door ons afgestemd op uw gemoedsrust en vibe.

House of Joy And Health favourite experience:
boek deze samen met mensen die je lief hebt!


boek je behandeling hier

Breid je lichaamsritueel uit:

plus € 10,-

HOTSTONE

Massage met warme vulkanische stenen

plus € 19,50

THE RITUAL OF HAMAM 

Schuimmassage, scrubben rug en verzorgende bodycrème

boek je behandeling  hier

PARIS MAKE-UP

€ 50,-

PARIS VISAGIE

Laat je onderdompelen in de luxueuze wereld van 1944 Paris! Nieuwsgierig naar een (nieuwe) ‘look’ of jezelf klaar maken voor een unieke gelegenheid? Plan jouw Paris visagie in!

Beauty is a right! Dit is de mening van het Franse make-up merk 1944 Paris. 1944 is het jaar dat in Frankrijk alle vrouwen stemrecht hebben verkregen. Niets verdoezelen, maar de schoonheid versterken. Power om de vrouw zich met make-up te kunnen laten uiten zoals zij dat zelf wil. 

boek je behandeling hier

ALLROUND LASH & BROWBAR

€ 17,-
€ 17,-
€ 60,-
€ 80,-
€ 45,-
€ 60,-

Brows

 • CLASSIC: WAXEN/EPILEREN WENKBRAUWEN* 
 • CLASSIC: VERVEN WENKBRAUWEN
 • FLUFFY BROWS SMOOTH cleansing, brow lift, serum
 • FLUFFY BROWS DELUXE cleansing, brow lift, mapping, verven/waxen/epileren/knippen, serum
 • HENNA BROWS SMOOTH henna tinting
 • HENNA BROWS DELUXE henna tinting, mapping, waxen/epileren/knippen

boek je behandeling hier

Ready voor een verblindende en sprankelende oogopslag? Wij laten je wenkbrauwen en wimpers graag nóg meer spreken. Wij combineren jouw wensen met onze passie en laten je graag de beste versie van jezelf zijn!

€ 17,-
€ 17,-
€ 60,-
€ 80,-

€ 45,-
€ 60,-

€ 17,-
€ 70,-

Lashes

 • CLASSIC: VERVEN WIMPERS
 • ROSIER LASH LIFT (cleansing, lash lift incl. verven en serum) 
Let op: kom zonder oogmake-up naar de afspraak!

Combineer twee of meer specialisaties voor een volledige touch up! Geef dit bij het inplannen van de afspraak aan. Let op: fluffy brows smooth/deluxe en henna brows smooth/deluxe kunnen niet gecombineerd worden!
* Voor een meerprijs is het mogelijk om ook boven de wenkbrauwen de haren te waxen.

ALLROUND WAXBAR

€ 15,00
€ 32,50
€ 38,50
€ 27,50
€ 72,50
€ 37,50

 • WAXEN BOVENLIP OF KIN
 • WAXEN GEZICHT bovenlip, kin en kaaklijn
 • WAXEN GEZICHT VOLLEDIG bovenlip, kin, kaaklijn, hals en wangen
 • WAXEN OKSELS 
 • WAXEN GEHELE BENEN onderbenen, bovenbenen en bikinilijn
 • WAXEN BUIK OF RUG

boek je behandeling hier

Kent u het ook, last van overmatige haargroei in uw gezicht of op uw lichaam? Kies voor een waxbehandeling bij the House of Joy & Health om de onsierlijke haren tijdelijk te verwijderen.

€ 15,00
€ 32,50
€ 38,50

€ 27,50
€ 72,50

€ 37,50

coffee bar

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Geniet daarom van onze luxe koffie/thee die wij kosteloos voor u serveren. Kies voor onze fairtrade thee, koffie, cappuchino en latte macchiato. Enjoy!


boek je behandeling hier

Coffee is a hug in a mug!

Peeze: “wij geloven dat je alleen écht goede koffie kunt maken als het hele proces van koffie maken goed is. Als je door de hele keten duurzaam en eerlijk produceert, met veel aandacht en liefde. Daar smaakt de koffie uiteindelijk ook veel beter van.”