our house

about

Welkom bij House of Joy & Health. In het centrum van Zwolle waan je jezelf in een oase van rust, ontspanning en huidverbetering. 
Een familiebedrijf sinds 2009, dit voel je direct terug wanneer de deuren van het grachtenpand zich openen. 

Een bezoek aan House of Joy & Health biedt een uniek totaalconcept met een warme ontvangst, luxe en authenticiteit.
De kernwaarden kwaliteit, perfectie & rust staan bovenaan. Ons team heeft expertise hoog in het vaandel staan en blijft altijd up-to-date door het volgen van de nieuwste trainingen, trends en ontwikkelingen rondom joy en health. Naast dat wij onze gasten willen helpen met eventuele huidproblemen, bieden we je ook graag dat ene moment voor jezelf. Iedere huid vertelt een ander verhaal en heeft andere wensen, waar wij graag naar willen luisteren en actie op ondernemen. Ontdek jouw zintuigen, geniet van exceptionele behandelingen in combinatie met huidverbeterende producten en beleef House of Joy & Health.


BOEK nu JE AFSPRAAK

carine bouwman-muller & george muller

about the owners

George Muller heeft 35 jaar een grote tandartspraktijk in Zwartsluis gerund. Op de bovenverdieping van deze praktijk, heeft dochter Carine Bouwman - Muller met haar gepassioneerde team een goedlopende ‘meer dan alleen een’ schoonheidssalon opgebouwd, genaamd Joy & Health.

Behalve dat George en Carine vader en dochter zijn, allebei een eigen bedrijf hebben gerund, waren zij altijd verbonden door passie voor de mens en gezondheid. Ondernemen is een uitdaging en kan zo af en toe eens wat tegenslagen geven, denk aan de financiële crisis in 2009, corona pandemie in 2020 en een energie crisis in 2022.

Carine & George: "Als ondernemer dien je met elke situatie innovatief om te gaan en draagkracht te creëren voor het team dat je aanstuurt. Medewerkers zijn onderdeel van het bedrijf en wanneer je hen de ruimte en het vertrouwen geeft, gebeuren er bijzonder mooie dingen. Niet alleen als bedrijf willen we groeien, maar deze kans willen we iedereen geven. Door ervaring in management en bedrijfsvoering geven we deze kennis graag door middels onze masterclasses.

De basis is: liefde voor de mens, focus op het plan, de juiste mensen om je heen verzamelen die meedenken, bijsturen en aanmoedigen. Er is altijd een plan!

Na verkoop & overname van de tandartspraktijk en 13 jaar Joy & Health als schoonheidsinstituut in Zwartsluis was het tijd: to level up!

Uitvergroten wat we graag doen en waar we goed in zijn. Persoonlijke aandacht, kwalitatieve en kundige behandelingen, expertise in een elegante, luxe en warme ambiance.

Bij het bezoeken van dit karakteristieke, monumentale pand, was het voor ons love at first sight! De naam House of Joy & Health was daarin ook snel gekozen. Een huis waar iedereen welkom is en dat staat voor geluk, warmte, gezondheid en een 'totale experience'!

De ligging (2 min. van het centrum van Zwolle), openslaande deuren die uitkijken op het terras, het laantje met een fontein dat naar het pand leidt: het is werkelijk een sprookje!

Binnen zullen de mooie details in het plafond je direct aantrekken en het gevoel door de ruime kamers met hoge plafonds geven een bijzonder ‘rust’ gevoel. Een next level droom die we voor ogen hadden, werden na het samenwerken met een interieur stylist en grafisch vormgever, werkelijkheid!

Een totaalconcept: van huidverbeterende experiences, een elegante shop, luxueuze lounge met een koffiebar, high-tech huidanalyse apparatuur, de unieke kamer voor wel 3 behandelingen tegelijkertijd.. maar ook een academy voor masterclasses en trainingen. Voor beauty branche genoten of ondernemers die gemotiveerd en geïnspireerd kunnen worden!

Samen doen.

In de breedste zin van het woord, dat is waar onze passie ligt. Niets is onmogelijk, er is altijd een oplossing!

Maar vooral: geniet vandáág. Niet over een jaar, of 5 jaar, maar nu! Maak je doelen, maar geniet van elk moment!
We nodigen je van harte uit in onze House of Joy & Health en beloven je een uitzinnig bezoek, die je voorlopig nog lang bij zal blijven. "

BOEK JE AFSPRAAK

team

ons

Wij zijn een crew gedreven door passie! Met ieder onze eigen specialiteit.  Hierdoor hebben we alle mogelijkheden voor u in huis.  Wij geloven dat je huid laat zie hoe jij je van binnen voelt, verzorgd en in je vel zit!  We zeggen niet voor niets ‘ik zit lekker in mijn vel’. 

Door veel expertise, investeringen in studies, persoonlijke ontwikkelingen en het gebruik van high-tech huid apparatuur, kunnen wij de beste behandeling op maat geven.  Geen ‘standaard’ behandeling, maar afgestemd en luisterend naar je wensen en behoefte. 

Er zijn heel veel mooie cosmetica en skin care producten op de markt, maar of het ook bij JOU past, is een tweede. Dit onderzoeken wij en hierbij is ons behandelmethode uniek en resultaat gericht! 

Wij staan voor een persoonlijke relatie met onze gasten. Wat je behandeling inhoudelijk niet alleen top maakt, maar vooral de totaal beleving.